Om mig

Mit navn er Dorota M. Sørensen og jeg er uddannet lægeeksamineret SADF fodplejer fra Odense Fodplejeskole.

SADF – Sammenslutningen Af Danske Fodplejere sikrer faglighed og professionalisme med høje krav og retningslinjer til uddannelsen. Dette danner garanti for en god faglig uddannelse inkl. en helhedsorienteret og omhyggelig behandling.

Igennem min uddannelse til fodplejer har jeg haft +400 superviserede og varierede behandlinger på skolen. Disse behandlinger strakte sig over alle typer fødder og alle skavanker. Jeg har arbejdet med bl.a. behandling af hårdhudsdannelse, hæl revner, ligtorne, fodvorter, nedgroede negle, fortykkede negle, mykotiske lidelser (fodsvamp og neglesvamp) samt fodpleje for personer med f.eks. diabetes 1 og 2.

Før min uddannelse til fodplejer har jeg arbejdet 16 år som klinikassistent indenfor tandlægebranchen. Jeg har blandt andet været kirurgisk klinikassistent, så hygiejne, sundhed og patientens velbefindende har altid ligget mig på hjerte.

Fodbehandlingen tager udgangspunkt i den enkelte, og henvender sig til alle, kvinder/mænd, unge som ældre.

Så har du skavanker du ønsker, at jeg skal hjælpe dig med eller ønsker du fodpleje og velvære, måske bare lidt selvforkælelse, så står jeg klar til at tage mig af dig og dine fødder.

Kontakt mig og lad os sammen finde den bedste pleje for netop dine fødder.